Nieuws

Eindstand 33e AUNI-TOERNOOI

We mogen terugkijken op een zeer geslaagde editie met een sterk deelnemersveld, volle tribunes, Fair-Play en gezelligheid. Het was wederom een enorm groot succes!

Hengelo, 31 december 2017

Zaterdag 30 december vond de 33e editie plaats van het multicultureel Auni-zaalvoetbaltoernooi te Hengelo. Het toernooi is weer met groot succes afgerond. Kampioen is geworden voor de 2e keer op rij team EL NINIOS uit Amsterdam.

De beginaftrap van het 33e Auni-Toernooi werd voor de 7e keer achtereenvolgens verricht door Emre Kandemir. Hij is de 13-jarige zoon van de organisator.

Het spel was weer van zeer hoog niveau, de belangstelling van het publiek was de gehele dag groot en natuurlijk stond Sportiviteit en Respect weer voorop en was de gezelligheid en de sfeer in de sporthal grandioos. Ook dit jaar waren er vele prominente spelers te bewonderen die elders spelen op BVO en Topdivisie veld/zaalvoetbal niveau, bekende straatvoetballers, verschillende internationals en nog vele anderen.

In de eerste pauze was er een mooie dansoptreden van de kleine meiden Rana, Elanur en Yaren. Na deze optreden werd de loting van de kwartfinaleronde verricht door Achilles’29 speler Boy van de Beek en Tugay Kandemir. Vervolgens was er een spannende voorwedstrijd tussen de Hengelose J014-1 teams: ATC’65 tegen BWO. Uitslag: 0-0. Na afloop kregen beide teams een grote beker uitgereikt en ieder spelertje werd onderscheiden met een gouden medaille. Daarna volgde de aftrap van de kwartfinaleronde. Deze werd verricht door Emre Kandemir en FC Groningen speler Mike te Wierik.

In de tweede pauze was er een spectaculair dansoptreden van de dansgroep GROOVE DANCE en Lotte Leppers.

De kwartfinalewedstrijden werden in erg hoog tempo gespeeld met zeer attractief en goed voetbal. Het publiek werd kostelijk vermaakt met vele hoogstandjes. De sportiviteit en respect voor elkaar stond zoals altijd ook nu weer voorop.

Van de 24 teams die deelnamen aan het toernooi, kwamen de volgende 12 teams verder tot de volgende rondes.

Deze volgorde is tevens de einduitslag:

1e EL NINIOS uit Amsterdam

2e EUSTACIA FC uit Vriezenveen

3e FC POSOF uit Hilversum 

4e BLACK LIONS uit Steyl 

5e NIJMEGEN uit Nijmegen 

6e ACAR FC uit Hengelo 

7e ATIK uit Apeldoorn 

8e TCPM-STARS uit Hengevelde 

9e BEYDILLISPOR uit Utrecht

10e SURYOYE BARADAEUS uit Hengelo

11e H.A.Y.K.E.M. uit Arnhem

12e FC POSOF 2 uit Almelo


De eerste halve finalewedstrijd ging tussen: EL NINIOS - BLACK LIONS; El Ninios wint de wedstrijd

De tweede halve finalewedstrijd ging tussen: FC POSOF - EUSTACIA FC; Eustacia FC wint de wedstrijd


Kleine finale:

Wedstrijd om de 3e/4e plaats ging tussen: FC POSOF - BLACK LIONS; FC Posof word derde


Finalewedstrijd:

De grote finale werd gespeeld tussen titelverdediger EL NINIOS uit Amsterdam en het technische sterke team EUSTACIA FC uit Vriezenveen. Team Eustacia FC nam voor het eerst deel aan het Auni-Toernooi. Het waren twee technisch sterke teams die tegenover elkaar stonden. El Ninios won de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 en werd terecht de grote kampioen van het 33e Auni-Toernooi.


EL NINIOS:

Erik Rengelink, Kemal Gezer, Hafid Ababou, Armine Said, Soufian Boukarroua en Nassir El Aisatti.

EUSTACIA FC: Davy Eustacia, Jaap Mulderij, Hicham Ziyech, Rick Hemmink, Ali Qouarici, Behroez Mahbobi, Samir Ouatiraine en Ramazan Leebeek.

De sporthal was helemaal gevuld met enthousiaste toeschouwers en het werd een zeer aantrekkelijke en spannende finale. El Ninios won de finalewedstrijd met 2-1. Eindstand: 2-1 (0-1 Hicham Ziyech, 1-1 Kemal Gezer, 2-1 Kemal Gezer) Elk speler die deel uitmaakte van de teams die 1e , 2e en 3e zijn geëindigd werd onderscheiden met respectievelijk een gouden, zilveren en bronzen medaille. Fair-Play Cup: De belangrijke Fair-Play Cup is ook gewonnen door FC POSOF uit Hilversum.

Beste speler van het toernooi: De beste speler van het toernooi is gekozen HICHAM ZIYECH van Eustacia FC uit Vriezenveen. Hij is de broer van Ajaxied Hakim. Beste keeper van het toernooi: Keeper van het toernooi is gekozen OSCAR DE GROOT van FC Posof. Topscoorder van het toernooi:

De topscoordertrofee is gewonnen door de bekende straatvoetballer KEMAL GEZER van El Ninios. Zowel de speler, keeper als de topscoorder van het toernooi kregen een speciaal gegraveerd glazen trofee aangeboden.


Hiermee mag ook het 33e Auni-Toernooi rekenen het met groot succes te hebben afgerond. Dit mede dankzij de zeer sportieve teams, het geweldige publiek, de mensen in de organisatie, de scheidsrechters, de media, de EHBO, gemeente Hengelo en onze sponsoren. De wedstrijden werden in erg hoog tempo gespeeld met zeer kwalitatief, hoogstaand en sportief voetbal. En zeker de finale was een echt hoogtepunt. Het team El Ninios werd voor de tweede keer op rij kampioen van het Auni-Toernooi.

Tot slot willen wij graag een ieder hartelijk bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat ook de 33e editie van dit toernooi met groot succes is afgerond. De 34e editie van het Auni-Toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 29 december 2018.

Contact

AUNI-TOERNOOI
Multicultureel Zaalvoetbaltoernooi Hengelo

info@aunitoernooi.nl 

© 2019 Auni-Toernooi. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken