Nieuws

Zaterdag 30 december 2017 - 33ste editie AUNI-TOERNOOI

Een begrip in Twente en ook ver daarbuiten bekend bij (zaal)voetbal minnend Nederland. Tijdens dit Hengelose toernooi strijden teams binnen de lijnen, maar verbroederen ze buiten het veld. Nederlanders, Turken, Marokkanen, Surinamers en nog vele andere nationaliteiten en culturen komen bij dit voetbalevenement samen.

Dit succesvolle evenement is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk toernooi met een professionele uitstraling. Teams uit alle hoeken van Nederland melden zich ieder jaar aan. Door middel van sport brengen wij mensen uit diverse bevolkingsgroepen bij elkaar. We verbinden deze mensen met elkaar. Daarnaast geven wij met dit evenement een voortreffelijk voorbeeld van integratie tussen verschillende doel- en bevolkingsgroepen. En we stimuleren veel jongeren om aan sport te doen. Het toernooi heeft een groot maatschappelijke waarde opgebouwd. Het bevordert de vriendschap tussen de verschillende culturen. Het hele toernooi ademt sportiviteit uit!

Nationale en internationale allure

Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met nationale en internationale allure. Dit zowel op het gebied van spelniveau, organisatie als op gebied van onze doelstelling: Fair-Play & Respect. Door te sporten, leer je dingen te delen, leer je omgaan met verliezen en dingen (beter) te accepteren. En daarbij komt dat sport verbroedert. Sport is misschien wel het mooiste middel om mensen echt bij elkaar te brengen. En het Auni-Toernooi heeft dit al vele jaren bewezen.

Contact

AUNI-TOERNOOI
Multicultureel Zaalvoetbaltoernooi Hengelo

info@aunitoernooi.nl 

© 2019 Auni-Toernooi. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken