Nieuws

El Ninios wint Auni-Toernooi

HENGELO - Er stonden 24 deelnemers op de lijst van het 32e Auni-Toernooi, maar de winnaar stond er niet bij: El Ninios uit Amsterdam. El Ninios kwam vanaf de reservelijst. Met maar vijf spelers wonnen ze het toernooi.

"Heel knap'', zegt organisator Auni Kandemir. In de finale klopten de Amsterdammers het Hengelose Suroye Baradeus met 2-1. El Ninios won ook de Fair Play én twee spelers wonnen een individuele prijs: Kemal Gezer werd gekozen tot beste speler van het toernooi en Yassin Roosblad tot beste keeper.

Kandemir zag zaterdag drie teams wegvallen vanwege de winterse omstandigheden. Elite Venlo en LVV Friesland waren op weg naar Hengelo, maar keerden weer om. Eyamdays uit Arnhem kreeg een ongeluk. "Hun busje ging over de kop. Een speler brak zijn sleutelbeen en een ander liep een hersenschudding op. Ernstig genoeg, maar het had ook slechter kunnen aflopen'', zegt Kandemir.

Hij was in zijn sas met de woorden van Kemal Gezer die het toernooi in Hengelo bestempelde als 'zijn mooiste'. In de finale scoorden Oussim Amr en Orry Stock de goals voor El Ninios. Coplan Soumaoro, topscorer van het toernooi, maakte de 2-1 namens Baradeus. Beydillispor uit Utrecht werd derde, Rootie on Fire uit Borne vierde.

Contact

AUNI-TOERNOOI
Multicultureel Zaalvoetbaltoernooi Hengelo

info@aunitoernooi.nl 

© 2019 Auni-Toernooi. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken