Nieuws

Auni-Toernooi wint “Ambassade van de Verdraagzaamheid 2020”

Hengelo, 14 november 2020 - De Hengelose “Auni-Toernooi”, bekend van het multiculturele zaalvoetbaltoernooi dat al 35 jaar tijdens de Kerst in Hengelo plaatsvindt heeft de prijs “Ambassade van de Verdraagzaamheid van Nederland” gewonnen. Het is een prijs die wordt uitgereikt door de Stichting Eén Land Eén Samenleving in samenwerking met het Paleis van de Verdraagzaamheid en met steun van de Nederlandse Commissie van UNESCO. De prijs richt zich speciaal op een lokaal project of organisatie die zich inzet voor interculturele verdraagzaamheid. Twaalf lokale organisaties werden genomineerd; één per provincie. Het Auni-Toernooi mocht provincie Overijssel vertegenwoordigen. Na een zeer spannende stemperiode gedurende twee maanden was vanmiddag de uitreiking van de award. Deze zou in eerste instantie plaatsvinden in Amsterdam, maar vanwege de Corona-pandemie werd dit online gedaan via Zoom webinar.

Nominatie Ambassade van de Verdraagzaamheid 2020

Gefeliciteerd: het Auni-Toernooi! is één van de genomineerden! Uw organisatie levert een belangrijke bijdrage aan de (waardering van) culturele diversiteit.

De Ambassade van de Verdraagzaamheid

De Ambassade van de Verdraagzaamheid is een prijs die wordt uitgereikt door de Stichting Eén Land Eén Samenleving in samenwerking met het Paleis van de Verdraagzaamheid en met steun van de Nederlandse Commissie van UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization). Deze prijs wordt gegeven aan een lokaal project of organisatie die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor interculturele verdraagzaamheid. Twaalf lokale organisaties worden genomineerd; één per provincie.

Eindstand 33e AUNI-TOERNOOI

We mogen terugkijken op een zeer geslaagde editie met een sterk deelnemersveld, volle tribunes, Fair-Play en gezelligheid. Het was wederom een enorm groot succes!

Hengelo, 31 december 2017

Zaterdag 30 december vond de 33e editie plaats van het multicultureel Auni-zaalvoetbaltoernooi te Hengelo. Het toernooi is weer met groot succes afgerond. Kampioen is geworden voor de 2e keer op rij team EL NINIOS uit Amsterdam.

El Ninios wint Auni-Toernooi; Zyech is de beste speler

In de finale van het jaarlijkse Auni-Toernooi voor zaalvoetbalteams won titelverdediger El Ninios uit Amsterdam vanmiddag met 2-1 van het technisch sterke team Eustacia BV uit Vriezenveen. Hacham Ziyech (de broer van Hakim de Ajacied) bracht de Vriezenveners nog wel op voorsprong, maar dankzij twee doelpunten van Kemal Gezer wonnen de Amsterdammers. Zyech werd overigens uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

Zaterdag 30 december 2017 - 33ste editie AUNI-TOERNOOI

Een begrip in Twente en ook ver daarbuiten bekend bij (zaal)voetbal minnend Nederland. Tijdens dit Hengelose toernooi strijden teams binnen de lijnen, maar verbroederen ze buiten het veld. Nederlanders, Turken, Marokkanen, Surinamers en nog vele andere nationaliteiten en culturen komen bij dit voetbalevenement samen.

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen”

Een regionaal toernooi met een landelijke uitstraling. Zaalvoetbal op hoog niveau. Erg goed en professioneel georganiseerd. Dit in combinatie met het multiculturele karakter van het toernooi zijn de reden dat TCPM al jaren sponsor is en jaarlijks mee doet aan dit fantastische toernooi.

El Ninios wint Auni-Toernooi

HENGELO - Er stonden 24 deelnemers op de lijst van het 32e Auni-Toernooi, maar de winnaar stond er niet bij: El Ninios uit Amsterdam. El Ninios kwam vanaf de reservelijst. Met maar vijf spelers wonnen ze het toernooi.

Auni Kandemir ontvangt Ridderorde

Oprichter en organisator Auni Kandemir van het multiculturele Auni-zaalvoetbaltoernooi in Hengelo is zondag 27 december 2009 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de bijzondere onderscheiding voor zijn inspanningen om dit multiculturele festijn ieder jaar weer te organiseren.

Contact

AUNI-TOERNOOI
Multicultureel Zaalvoetbaltoernooi Hengelo

info@aunitoernooi.nl 

© 2024 Auni-Toernooi. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken